goedkope fiets kopenWilt u een goedkope fiets kopen? Dan is het een goed idee om hiervoor eens een kijkje te nemen op het internet. Het internet biedt een zeer groot aantal webwinkels waarbij u terecht kunt voor mooie en goedkope fietsen. Riverfietsen.nl is zo’n webwinkel waar u goed kunt slagen voor het vinden van goedkope fietsen.

Een fiets online kopen kan best een beetje griezelig zijn, zeker wanneer we denken aan de kwaliteitsverschillen en de vele verschillende (vaak ook onbekendere) merken die worden aangeboden. Het is dan ook verstandig om goed te letten op de verschillende merken en de prijzen. Wilt u er zeker van zijn dat u een fiets koopt van een degelijke kwaliteit voor een lage prijs? Dan kunt u het beste zelf ook nog de nodige research doen naar het model van de fiets en het (onbekende) merk, om er zo achter te komen wat de ervaringen van andere mensen zijn.

Een goedkope fiets kopen bij riverfietsen.nl

Wij bieden u een groot aantal mooie goedkope fietsen aan van verschillende merken. U vindt bij ons fietsen van Altec, Mosso en Ümit. In de toekomst zullen er meerdere merken bijkomen en tevens bekendere merken die wij dan ook zullen proberen aan te bieden tegen lage prijzen.Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het interessant kan zijn om online bij ons of bij een andere webwinkel voordelig een fiets te kopen, natuurlijk om te beginnen de prijzen maar daarnaast ook het gemak van een online webwinkel. U kunt op uw gemak fietsen bekijken en wanneer u iets gevonden heeft veilig en betrouwbaar een fiets bestellen en betalen via uw eigen bank door middel van Ideal. U profiteert van lage prijzen en heeft de keuze uit een zeer groot aanbod fietsen, waardoor ook fietsen te koop zijn die u normaal niet zo makkelijk in de winkel zult vinden.

Verschillende prijzen, verschillende soorten kwaliteit

Natuurlijk verschilt de kwaliteit van een fiets enorm qua prijs. En uiteraard moet een fiets, hoe goedkoop dan ook betrouwbaar en veilig zijn, maar toch zijn er natuurlijk wat kwaliteitsverschillen. Het grootste verschil is vaak terug te vinden in de gebruikte onderdelen. Koopt u een fiets van onder de €200, dan zult u vaak merken dat voor onderdelen als remmen en versnellingen gebruik gemaakt wordt van onbekendere merken. In feite is dit geen probleem, maar vaak moeten deze onderdelen wel sneller vervangen worden.

Duurdere fietsen zijn vaak voorzien van betere remmen, versnellingen, kettingkasten en velgen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van betere materialen die staan voor een langere levensduur. Welke fiets u dan ook koopt is helemaal aan u, maar voor betere prijs/kwaliteitsverhoudingen is het vaak toch een goed idee om een fiets met een hogere of middelmatige prijs te kopen. Natuurlijk bent u dan meer kwijt, maar daarentegen heeft u ook langer en meer fietsplezier. Dit maakt een goedkope fiets kopen dan ook een stuk aantrekkelijker.

Een goedkope fiets kopen bij de lokale fietsenwinkel

Natuurlijk kunt u ook bij een lokale fietsenwinkel een goedkope fiets kopen, echter zou dezelfde fiets online vaak alsnog goedkoper zijn. De reden van dit prijsverschil is onder andere de fietsenmaker die de fiets alvast in elkaar zet (minimaal €50) en de fietsenmaker heeft vaak nog kosten aan huur, en overige kosten als elektriciteit. Ook deze kosten moeten gedrukt worden via de verkoopprijzen van fietsen. Online winkels hebben deze kosten niet, waardoor fietsen goedkoper kunnen worden aangeboden.

Waarom bij River Fietsen kijken voor goedkope fietsen

River Fietsen heeft een breed assortiment dat alleen nog maar groter en breder zal worden. Dit resulteert in een ruime keuze aan goedkope herenfietsen, goedkope damesfietsen zeer goedkope kinderfietsen, en natuurlijk ook een aantal dames transportfietsen, heren transportfietsen en omafietsen en ga zo maar door! Bij ons kun je terecht voor fietsen in alle soorten en maten en ben je altijd voordelig uit, denk bijvoorbeeld aan gratis verzending en natuurlijk de scherpe prijzen. 

Wij verkopen fietsen van verschillende merken, waaronder de merken Altec, Excel, Avalon, Gazelle. We blijven het assortiment en ook het aanbod aan merken verbeteren en vergroten, hierdoor vind je straks bij ons dan ook nog veel meer fietsen en ook meer merken. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan via social media, of bekijk regelmatig onze website. 

Goedkope damesfiets kopen

Wil je een goedkope damesfiets kopen, dan kun je bij River Fietsen heel goed terecht. Wij verkopen namelijk niet alleen goedkope damesfietsen in verschillende soorten en maten maar wij verkopen daarnaast ook nog exclusievere soorten damesfietsen zoals bijvoorbeeld dames transportfietsen met en zonder versnellingen en verschillende elektrische fietsen speciaal voor dames!

Een damesfiets herken je aan de meestal schuin aflopende tussenstang en daarnaast natuurlijk aan typische modellen die vooral bij vrouwen erg goed in de smaak vallen, hierbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met kleuren maar daarnaast ook met comfort em verschillende modellen. Damesfietsen worden het meest verkocht waardoor er dan ook meestal bij ons en in andere webwinkels meer damesfietsen te vinden zijn dan herenfietsen.

Goedkope herenfiets kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? River Fietsen verkoopt verschillende soorten herenfietsen en biedt dan ook de meest uiteenlopende modellen aan zodat elke man wel een mooie fiets zou moeten kunnen vinden in onze webshop. We verkopen verschillende stadsfietsen, maar ook transportfietsen en mountainbikes die speciaal ontworpen zijn voor mannen!

Kom je bij ons een goedkope herenfiets kopen, dan profiteer je van lage prijzen, gratis verzending en heb je een ruime keuze aan herenfietsen waar je uit kunt kiezen. Mochten we toch niet aan je vragen en smaak kunnen voldoen, laat het ons dan zeker weten zodat we hier in de toekomst rekening mee kunnen houden!