Zendingen en retourzendingen

Wij maken gebruik van twee verzendmethoden. Je kunt je fiets gratis laten verzenden, deze wordt dan in de door bij je afgeleverd en is dan voor 90% afgemonteerd, de rest dien je in dit geval zelf te doen (eenvoudige handelingen).

De tweede methode is rijklaar verzenden, je fiets gaat dan mee met een speciale zending en zal tegen bijbetaling rijklaar worden afgeleverd (prijzen volgen verderop).

Gratis verzending

Bij gratis verzending wordt je fiets binnen 2 werkdagen afgeleverd wanneer je voor 14.00 je bestelling plaatst. De fiets wordt afgeleverd in een doos en is dan voor 90% afgemonteerd, de overige 10% dien je zelf te doen.

DHL zal je fiets komen afleveren en je zult van ons een track & trace link ontvangen om de status van je verzending te kunnen bekijken

Rijklaar verzenden

Het is mogelijk om je fiets rijklaar door ons te laten verzenden. De bestelde fiets wordt dan volledig afgemonteerd en met een speciale verzending bij je bezorgd. Doordat de fiets afgemonteerd moet worden, is de levertijd langer en bedraagt deze over het algemeen +/- 4 werkdagen.

De kosten voor het rijklaar maken zijn €54,95(incl.BTW). Je fiets wordt dan door DHL bezorgd zonder track & trace, doordat dit een speciale zending is. Wanneer je niet thuis bent zal DHL proberen je fiets af te leveren bij een van je buren

Retourzendingen

Mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent over je bestelling, dan mag het product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd. Het is in dit geval wel belangrijk dat het product niet gebruikt is en in originele verpakking wordt geretourneerd.

De kosten van een eventuele retourzending komen voor de rekening van de koper, dit doordat wij onze producten in eerste instantie gratis verzenden

Schade

Bevat het product schade, dan kun je contact met ons opnemen. Het beste kun je ons dan even bellen en voordat je belt foto's van de schade naar ons toe mailen, dit kan naar info@riverfietsen.nl. Wij nemen het dan gelijk in behandeling en zullen ons best doen om samen tot een goede oplossing te komen.